Welkom


    

facebook3 GooglePlus256-21 You Tube Vimeo

Welkom op de website van Ambiance Keukens. Op deze website vindt u informatie over de producten die wij verkopen, de inbouwapparatuur die wij u bieden. Ook kunt u informatie vinden over de lopende projecten waar Ambiance Keukens op dit moment mee bezig is. Daarnaast staat een kopje aanrechtbladen, daar kunt u vinden welke aanrechtbladen we voor u in het assortiment hebben .

Wat biedt Ambiance Keukens u;

- Wij werken met een klein team en dat houdt voor u in dat er één aanspreekpunt is voor al uw zaken. 
- De prijsopbouw die Ambiance Keukens hanteert is transparant zodat u weet wat u koopt en hoeveel u daar voor betaald. Daar komt bij dat u pas hoeft te betalen bij levering. Geen aanbetalingen!!
- Wij maken gebruik van een 3D tekenprogramma. Hiermee kunt u meteen zien hoe het ontwerp, wat u in gedachte heeft, eruit komt te zien. Een ontwerp moet kunnen groeien. Dit houdt in dat er tussen 2 en 5 ontwerpen per klant gemaakt worden. Wij zijn niet van de snelle verkoop, maar wel van de snelle realisatie. Daarbij komt dus dat wij uitgebreid de tijd voor u nemen. Aandacht voor uw wensen staat namelijk voorop bij Ambiance Keukens. Het is ook daarom dat wij het liefst op afspraak werken, dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.
- Ambiance Keukens is gespecialiseerd in projectmatige opdrachten en wij kunnen een snelle levertijd garanderen. De levertijd is 3 à 5 weken.
- Ambiance Keukens biedt u een uitgebreid assortiment. Met keukenmerken als Bribus en Brigitte hebben we alle stijlen keukens in huis. Van klassiek, modern, design, basic tot en met greeploos.
- Ook bieden wij u een totaal pakket voor inbouw apparatuur. Dit is van budget tot en met exclusief.
- Naast keukens leveren en ontwerpen wij ook inrichtingen voor b.v. jeugdzorg, seniorenwoningen en tandartspraktijken.
- Tenslotte hebben wij ook een eigen atelier. Daarmee kunnen wij uw speciale wensen realiseren, zoals o.a. een schouw in grootmoeders stijl, een boekenkast in de stijl van uw keuken, een keuken die rolstoeltoegankelijk is en andere wensen die niet regulier te bestellen zijn.